Het gouden randje van oktober!

In huize Drops of happiness is het de afgelopen weken druk of eigenlijk DRUK geweest.. Nu langzamerhand weer de rust herpakken. Na een weekje mee op dochterlief’s schoolkamp, daar overdag aan het werk en ‘s avonds in de weer met de kinderen hadden we welgeteld één dag om bij te komen en onze koffers klaar te maken voor vakantie. Ik kan je zeggen dat die week als topsport voelde..

In de herfstvakantie vertrokken we naar Ibiza. Even een weekje relaxen in de zon en nog wat laatste vitamine D opnemen voordat de regenachtige herfst in NL zijn intrede zou doen. Ibiza stond al langer op onze bucketlist. Onze geplande trip kon destijds niet doorgaan toen de wereld even op slot ging. We zaten in een resort op een geweldige locatie met all-in concept en te heerlijke paella en sangria.

Het werd een weekje afgewisseld door plekken bezoeken en hangen in/ om het zwembad op het resort. Het was ook de week dat ik uit mijn comfortzone stapte en besloot een auto te huren en het eiland te verkennen (held op sokken). We reden naar het strand van waar je de magische Es Vèdra rots kon zien. Het verhaal gaat dat dit resten zijn van Atlantis en de trilling & energie schijnt enorm te zijn. Dat heb ik ervaren.. Ik werd eerst heel duizelig en voelde een enorme kalmte over me heen komen. Zelfs mijn oma ‘kwam nog even langs’. Kijkende naar de rots zette ik intenties voor de komende periode en deed ik mijn affirmaties. De plek bracht me even terug naar mezelf en de gedachte dat ík in controle ben om mijn mooiste leven te leiden..

Die week hebben we ook de hippiemarkt in Es Canar bezocht. Zo bijzonder om eens mee te maken! Één groot terrein met muziek, kraampjes, foodtrucks, eettenten en een hele fijne sfeer. Een mix van verschillende mensen die samenkomen. Ook zijn we met de veerboot naar Ibiza stad gevaren (mágische stad!) en hebben we geshopt, véél geshopt. De laatste jaren ben ik wat minder van souveniers, maar hier op Ibiza kon ik het niet laten. Één shopwalhalla, voor de liefhebber. Ibiza heeft mijn hart gestolen. Het is méér dan een party eiland. Het is magisch, prachtig, spiritueel, uniek, vriendelijk en de vibe is niet eens te omschrijven. Hier kom je thuis.. Echt een aanrader! Wij komen zeker terug!

Na onze vakantie hadden we een week om bij te komen voor dochterlief’s 12e verjaardag. 12 jaar mama van mijn mini me. Supertrots op hoe ze het doet! Ze heeft haar plekje echt gevonden op het (vrije) middelbaar. Bijzonder hoe ze deze keuze vanuit haar hart heeft gemaakt! Afgelopen weekend feest met familie en vrienden. Via Ashjesfeestverhuur.nl had ik een photobooth geregeld, gegarandeerd succes, zelfs voor de volwassenen. Hilarische foto’s! Door de printjes heb je ook meteen een tastbare herinnering voor het leven.

Nu de vakantie en dochterlief’s verjaardag achter de rug is, is het tijd om weer even mijn rust te nemen voor de drukke maar gezellige feestdagen. Een drukke periode, hoe fijn ook, vraagt nu eenmaal veel van je lijf en mind. Even wat minder afspreken en op mijn vrije dagen heerlijk rommelen in huis en genieten van mijn me-time. Ik merk dat ik juist nu even de rust om me heen nodig heb. Weer terug naar binnen keren, daar heb ik nu enorme behoefte aan.

Ik kijk terug op mooie momenten en herinneringen voor het leven. Het waren onvergetelijke weken! Dankbaar voor de lieverds om ons heen en voor hetgeen we hebben en kunnen doen en beleven. Ik besef wederom dat niks zo kwetsbaar en vergankelijk is als het leven en geniet daarom intens van élk moment.

Ibiza heeft mijn ziel geraakt en bijgedragen aan het intense gevoel dat ik de wereld in handen heb en me echt wil (blijven) richten op positiviteit, minder druk maken om alles en iedereen en alles uit het leven te halen. Het was een periode met een gouden rand én met mensen met een hart van goud om ons heen!

Liefs, Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *