Recensies

Jacqueline: Een week voor kerstmis bracht ik Johanna een bezoekje voor een consult om te kijken welke geur druppels bij mij passen. Omdat ik zelf niet zo van sterke geuren houd en daar ook een weerstand bij voel,  pakte Johanna meerdere geuren waar ik uit kon kiezen en liet mij hier intuïtief uit kiezen. Er kwamen er 3 voor mij uit die “iets” in mij raakte, een sensationeel gevoel van vreugde, toen weer kippenvel en het gevoel van “thuis” werd bij mij aangeraakt. Johanna kon de geuren heel goed duiden, en de werking omschrijven. Als cadeautje kreeg ik van Johanna een roller met de geur frequentie Abundance. Zoals Johanna mij adviseerde kon ik deze het beste op mijn sacraal punt onder bij mijn ruggengraat rollen. Omdat ik een “voeler” ben wilde ik uiteraard weten wat het direct met me zou doen. Op de terugweg naar huis begon de sensatie te werken, ik voelde me opeens vol “bliss”en krachtig in mijn energieveld komen, dit gevoel bleef heel de dag aanhouden. Nadien gebruikte ik elke dag de roller op mijn sacraal punt, en ik kan je vertellen dat ik BLISS heb mogen ontvangen. Overvloed (abundance) in GROTE mate!!! Even een lang verhaal kort……..1 dag voor kerstmis kreeg ik van de makelaar te horen dat mijn bedrijf moest verhuizen omdat er een andere bestemming kwam voor het pand. Vanuit paniek rolde ik letterlijk (met de roller) vertrouwen en afstemming op overvloed/veiligheid op mijn sacraal punt, en voelde een week lang dat het geen drama was wat mij overkomen was, maar een “meant to be” plan, wat mij overvloed, welzijn, en nog meer bliss zou brengen. 2 januari tekende ik voor een nieuw pand, 1 februari ging ik met mijn bewustzijnscentrum weer open, en een overvloed van boekingen, verkoop, liefde, verbinding met gelijkgestemden en nog veel moois meer mocht mij ten delen vallen! Ik raad het dan ook iedereen aan die een zetje in de richting wenst die bij haar of hem past! (25 maart 2023)

Sylvia: Ze is zeer oprecht, betrokken en zal altijd de ander willen en kunnen helpen. Ze heeft veel kennis vd oliën, leer nog steeds erg veel van haar. Kan iedereen haar aanbevelen. (19 maart 2023)

Eveline: Ik was eerst totaal onbekend met de etherische oliën. Maar ze gaf me duidelijke uitleg over de juiste oliën die je voor elk moment nodig kan hebben. En waar het voor nodig is. We hebben al heel wat rollers geprobeerd, en steeds verbaasd het ons, dat het ook de balans brengt. Zelf hebben we nu ook een diffuser, ze adviseert ook welke olie je het beste kan gebruiken. Dat helpt ons gezin enorm. En daarnaast de geuren zijn ook heerlijk. (19 maart 2023)

Shan Shan: Echt top! Super geholpen door Drops of Happiness! Al met de eerste roller had ik al meteen resultaat! Mijn man heeft ook een roller voor zijn hooikoorts allergie. Hij was er eerst sceptisch over, maar heeft hem nu zoveel verlichting gebracht! Aanrader! (19 maart 2023)