Even voorstellen + welkom!

Ik ben Johanna, 40+, woonachtig in het mooie Brabant en mama van een tienerdochter. In mijn jongere jaren (oké, zo oud ben ik nu nog niet haha) heb ik toerisme en midden management gestudeerd en inmiddels ben ik ook gediplomeerd (kinder)coach en aromatherapeute. In het dagelijkse leven ben ik part-time werkzaam in de (internationale) huisvesting. Een hele fijne en uitdagende baan in een gezellig en betrokken team waar ik erg op mijn plek ben. Ik ben dol op me-time (met dochterlief), reizen, dates met vriendinnen, etherische oliën, coachen, manifesteren, schrijven en koffie!

Ik heb geleerd dat self-care niet alleen inhoudt om op tijd mijn me-time te pakken, maar om ook een hobby te vinden die mij – naast mijn dankbare rol als moeder en mijn betekenisvolle werk in het bedrijfsleven – energie en voldoening geeft. Het is zo belangrijk om iets voor jezelf te hebben, waar je je passie in kwijt kan. Dat heb ik gevonden! Naast mijn aromatherapie vind ik het geweldig om workshops te geven.

Het is mijn missie om met mijn merk Drops of Happiness een bijdrage te leveren aan de nieuwe wereld;

– Terug naar jezelf en (weer) in je eigen kracht staan door middel van een workshop Happiness board maken waarmee je heel goed in beeld brengt wie je bent, wie je wil zijn en wat je dromen en doelen zijn (ook voor kinderen).

– Bewustzijn creëren op het gebied van Aromatherapie en het gebruik van natuurlijke producten en ondersteuning.

Ik sta graag voor je klaar voor welke (little) ‘drop’ van geluk je wil inzetten op weg naar je droomleven en alles uit het leven en uit jezelf te halen, geleid door je eigen gevoel, hart en intuïtie..

Liefs, Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *