Workshop Happiness board maken

Manifesteren kun je leren! Hoe vaak hoor je deze uitspraak niet? Je kunt veel bereiken als je het maar écht graag wil. Zelf heb ik de afgelopen jaren een droomverkoop, een droombaan en een droomwoning gemanifesteerd. Maar hoe doe je dat dan, manifesteren? Door gebruik te maken van een zogeheten Happiness board als tool, een combinatie van een moodboard en een visionboard kun je goed in beeld brengen wie je bent, maar vooral wie je wil zijn en wat je dromen en doelen zijn.

Door plaatjes, teksten en quotes te verzamelen vanuit je gevoel en hart verbindt je je al met de energie van hetgeen je graag wil bereiken en verhoog je je trilling. Creatief bezig zijn met en het visueel maken van je (harts)verlangens is een effectieve tool om hetgeen je verlangt tot leven te brengen. Op weg naar de richting die je graag wil volgen. Het belangrijkste is dat je je focust op het ‘wat’ en ‘waarom’. Plak het vervolgens op je board alsof je het al bent of hebt.

De valkuil is echter om je te richten op het ‘hoe’ en ‘wanneer’. Dat stuk, dat mag je in vertrouwen loslaten aan het universum. Als je je namelijk focust op bijvoorbeeld angs, onzekerheid en twijfel hoé je in vredesnaam datgeen wil bereiken, zak je in lage trilling en daar zul je niet vinden wat je zoekt. Blijf dus in emoties als dankbaarheid, geluk en vertrouwen. Hoe meer mensen weer dichtbij zichzelf komen en in hun eigen kracht durven te stappen, hoe mooier de nieuwe wereld zich kan gaan vormen.

Workshop voor kinderen

Deze workshop wordt ook – spelenderwijs op hun niveau – aangeboden aan kinderen in de basisschool- en middelbare school leeftijd. Als kind ben je juist heel puur en onbevangen, maar ergens door de jaren heen, door opvoeding- en/of omgevingsfactoren, raakt een kind helaas zich verder verwijderd van hun eigen gevoel en identiteit. Dat kan resulteren in een verkeerd (laag) zelfbeeld, gebrek aan zelfvertrouwen & zelfliefde, negatieve gedachtes en het willen voldoen aan de (sociale- en of prestatie)druk van de huidige maatschappij, met alle gevolgen van dien.

Het is belangrijk dat we (onze) kinderen weer terug in hun eigen kracht krijgen, zodat we ze later als een gelukkige, stabiele en zelfstandige generatie volwassenen de maatschappij in sturen. Een nieuwe wereld begint bij één kind. Het is mijn missie om zoveel mogelijk kinderen te bereiken.

Een workshop Happiness board maken is uiteraard ook zeer geschikt als (kinder- of vrijgezellen)feest. de workshop wordt gegeven vanaf 4 personen. Benieuwd naar de opties voor een workshop (op maat)? Neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Liefs, Johanna